Мъж, убит с нож в гърлото и със свалени гащи, намериха в Борисовата градина

Новини
15:57 - 26 Ноември 2019 (обновена)
5869
Мъж, убит с нож в гърлото и със свалени гащи, намериха в Борисовата градина

Нападение с фатален край в Борисовата градина шокира криминалистите. Преди минути е бил открит трупът на 48-годишен мъж, наръган с нож в гърлото. Гащите на жертвата са били свалени, а с него е била извършена брутална сексуална гавра, разкри пред Lupa.bg криминалист, работещ по зловещия случай.

Полицията е реагирала мигновено и убиецът е заловен на мястото на местопрестъплението. Кървавата драма се е разиграла в района около автокъща "Капитолия". Сигналът е подаден около 15,10 ч. от минаващи граждани, които неволно станали свидетели на екшъна. Един от тях веднага звъннал на 112, а дошлите на място полицаи намерили трупа. Килърът е бал заловен бързо с помощта на охранителните камери, които заснели лицето му.

Според някои версии, убиеца е психичноболен. Той е видимо по-млад от жертвата. Полицаи разкри пред Lupa.bg, че убиеца е 33-годишен. Малко преди да се стигне до кървавата схватка, между двамата възникнал жесток скандал. Започнал ръкопашен бой, а в един момент по-младия мъж извадил нож и наръгал в гърлото 48-годишния. Загиналият е бил бездомник и е водел скитнически начин на живот, разбра междувременно наш репортер.

Това е трето убийство в Борисовата градина в последните години. Първо през 2010 г. бе убита студентката Яна Кръстева. За смъртта й е осъден Николай Русинов. През 2015 г. пък пак с нож бе убит 15-годишния Георги Игнатов. Подсъдим за смъртта му е Йоан Матев. Преди години смъртта си в Борисовата градина намери и младо момче, ликвидирано от хомофоби, защото им "приличал на обратен".

Очаквайте подробности