Мъжът на Диана Габровска: Гордея се, че други мъже оправят жена ми в порно филми!

Тони Габровски подкрепя съпругата си, и той би се снимал в секс сцени

Нещо за четене
19:57 - 03 Февруари 2024
32786
Мъжът на Диана Габровска: Гордея се, че други мъже оправят жена ми в порно филми!

Мъжът на първата българка, която официално се снима в порнофилми - Диана Габровска, подкрепя напълно кариерата й. Съпругът на неуспялата кандидатка за кмет на Момин проход Тони Габровски намира за напълно нормално законната му половинка да прави секс с други мъже (и жени) пред камера. Даже се гордее с нея!

Това тяло може да го има всеки екранен партньор на Диана Габровска, а мъжа й няма проблем с това

„Подкрепям напълно жена ми в това, което прави. Трудно е да се понесе от много хора, защото в днешния свят лицемерието и двуличността са на преден план. Дори се явяват като добродетел. И ако не си такъв, значи не си никакъв. Но аз заставам зад жена си в избора й да прави секс пред камерата“, казва Тони Габровски. До този момент половинката му Диана е учатвала в 13 порно филма в най-голямата гръцка порно-компания sugarbabes.tv.

Диана и Тони Габровски продължават и днес да живеят в Момин проход с децата си. Въобще не им пука какво мислят съселяните им. „Не можеш в този свят да разбереш какво се случва - подкрепят ли те хората наистина, или не, какво точно мислят. Но това не е толкова важно. Сондираме информацията, която ни е необходима като мнения и продължаваме напред“, изповядва Тони пред столиче таблоид.

Той признава, че е възможно също някой ден да се снима в порно. Вече бил получил такава оферта, но засега умувал.

Диана изчуква хляба си с много труд, пот и други телесни течности