Мъжът на наша актриса спаси ранено дете

Хлапето лежеше на улицата в безпомощно състояние и никой не му си притече на помощ, разказа Красимира Кузманова - Кокран

Топ
12:01 - 11 Януари 2021
5037
Мъжът на наша актриса спаси ранено дете

Трогателна история разказа в личния си профил актрисата Красимира Кузманова - Кокран. Ето какво написа тя:

"Пиша всичко това, потресена от историята, която мъжът ми е преживял преди половин час на централна улица в София, намирайки 10-годишно дете, пребито или блъснато от кола в безпомощно състояние. И никой не реагира, започва да маха и да спира коли, за да се свържат с полиция и бърза помощ, тъй като не говори добре български (актрисата е омъжена за американец).

Спира само една кола и с жената успяват да качат детето в линейка, слава Богу, оказва се, че е живо! Навън е 2 градуса, улицата е централна, минават хора и коли непрекъснато, възможно ли е никой да не реагира!

Няма да сложа снимка на гледката, защото е жестоко и не спирам да плача! А това, което той ми каза е: ”Живял съм в много страни и ако някой маха на коли за пострадало дете ,ще спрат поне 5 и ще се опитат да помогнат! ”Дано има късмет милото дете!".

По-късно от дискусията става ясно, че детето е спасено и е в добро състояние. Но други подробности за семейство, причина за инцидента - не се съобщават.