МЪЖЕ, не се надявайте: Секс бомбата от 80-те Саманта Фокс идва в София

Диско певицата ще разтърси "Ялта" с ретро хитове в компанията на жена си Линда

Шоу
11:47 - 18 Септември 2023
7711
МЪЖЕ, не се надявайте: Секс бомбата от 80-те Саманта Фокс идва в София

Британската певица, автор на песни, актриса и бивш модел Саманта Фокс пристига в София за „Диско дивас“ със своята група и балет. Секс бомбата от близкото минало е хедлайнер на парти с музика от 80-те и 90-те на 24 ноември в „Ялта“.

Хитът Touch Me (I Want Your Body) ще звучи на събитието, което ще отдаде почит на жените в диско музиката от 70-те, 80-те и 90-те години. Touch me превръща Саманта Фокс в международна звезда, която продължава да обикаля света със своята музика и да изнася концерти. 

Touch me има много версии. Фокс обещава да изпълни оригинала и последния ремикс на песента, написана от Марк Шрийв, Джон Астроп и Пит Харис. Песента e издадена на 10 март 1986 г. като дебютен сингъл от едноименния албум, в който Never Gonna Fall in Love Again и Drop Me a Line са от B-страната. 

Сингълът достигна челната десетка в редица страни, включително №1 в Канада и Австралия, а в САЩ е номер 4. 

Преди музиката Саманта Фокс е известна като топлес модел в таблоидния вестник The Sun, където се появява редовно от 1983 до 1986 г. Тя стана една от най-фотографираните британски жени от 80-те и един от най-известните секс символи на 80-те.

Личният живот на Фокс е сред най-обсъжданите през годините. Фокс е имала връзка с Пол Стенли от група Kiss, а преди няколко години се ожени за норвежката Линда Олсен, която е мениджър на турнетата й. Двете ще останат няколко дни в София.

Саманта заедно със съпругата си Линда

През 80-те и 90-те години Саманта бе мокрият блян на милиони мъже по света. През 2003 г. Фокс разби илюзиите им като заяви открито, че е лесбийка. Тогава направи изявлението: „Спала съм с други жени, но не съм била влюбена преди да срещна Майра Стратън. Хората казват, че съм гей. Всичко, което знам, е, че съм влюбена в Майра Стратън, моят мениджър. Обичам я напълно и искам да прекарам остатъка от живота си с нея." През 2009 г. тя обяви плановете си да подпише граждански брак със Стратън. През 2015 г. Стратън почина от рак на 60 години. По-късно Саманта се ожени за приятелката си Линда Олсен.

Преди време Саманта Фокс обяви и че е застраховала пищната си гръд за милион лири в разгара на славата й през 80-те години. Говорейки пред „Сън“, 54-годишната певица призна, че е застраховала гърдите си, всяка за по 500 000, по съвет на своя агент. „Моят агент каза: „Щом Бети Гребъл може да застрахова краката си, ти можеш да застраховаш гърдите си“, разкри Саманта.