Мъжки пингвин завари жена си на калъп и се сби с любовника (ВИДЕО)

Той се обръща към женската и я моли да избере един от тях - съпругът или любовникът, тя избира втория

Новини
14:17 - 14 Август 2020
2390
Мъжки пингвин завари жена си на калъп и се сби с любовника (ВИДЕО)

Представете си, че влизате в къщата си след уморителен ден и намирате жена си в леглото с друг мъж? Какво бихте направил? Разбира се, ще бъдете страшно разочаровани - яростни, шокирани, изненадани, ядосани и пр.

Знаете, че не трябва да реагирате, но очевидно го правите. Може би има словесна схватка - огромен спор с много викове и обиди и тогава, излизате от къщата и тръгвате по пътя си - може би в сенчест бар, където можете да удавите скръбта си с много алкохол.
 
Е, може да звучи като холивудски филм за всички вас, но това е реалност за много хора. Повечето американци, около 90%, няма да одобрят идеята за изневяра.
 
Въпреки това повече от 40-50% хора са склонни да изневеряват. А това често води до депресия, домашно насилие, самоубийства и пр. Но дали изневярата наистина е присъща за нас? Вярно ли е, че веднъж изневерил, завинаги си оставаш подозрителен? Все още не знаем това, но последствията от изневярата присъстват в целия животински свят.
 
Защо казваме това?
 
Това видео доказва всичко. Мъжки пингвин се прибира вкъщи, за да се срещне с партньорката си и за негова изненада намира жена си с друг мъжки пингвин.
 
Разгневен, той започва яростна битка с пингвина-любовник, но преди това той се обръща към женската и я моли да избере един от тях - съпругът или любовникът. Пингвинката избира втория. Това кара съпругът да започне да налага съперника с човката си, за да го отслаби, но кървавата битка завършва с поражението му.
 
Мъжкият пингвин окончателно изоставя жена си и тръгва, победен, разбит и в опит да намери утеха в обятията на друга женска.