Мъжлето на "Мис България" й купи кола за 500 бона

Баровецът Давид Бонев е търговец на криптовалути

Шоу
14:09 - 18 Юли 2024
2951
Мъжлето на "Мис България" й купи кола за 500 бона

Носителката на титлата Мис България 2015 и Мис Планет 2016 Марина Войкова яхна мощно возило за близо половин милион лева. Спортният автомобил, марка "Ферари", е купен от съпруга й - бизнесмена Давид Бонев.

В различните социалните мрежи красавицата често споделя кадри на луксозната кола, която, както сами се убеждавате, няма как да остане незабелязана.

Марина, която иначе се опитва да избяга от светлините на прожекторите, шофира бижуто в червен цвят, но не демонстрира висок стандарт на живот, изтъквайки притежанието си в уебпространството, пише "Галерия".

За последователите й обаче е ясно, че и тя, и Давид, живеят повече от охолно, като основния доход на Бонев е от дейността му като финансов директор на платформа за купуване, продаване и търгуване на голямо разнообразие от криптовалути.

Хубавицата, която е родом от Елин Пелин, продължава да печели от мода, както и от реклами. Тя изработва диадеми и аксесоари за коса, които продава в интернет.

Относно Давид, по-рано името му бе спрягано само и единствено с това на актрисата Елен Колева, с която бе за кратко. Нито един от двамата не е коментирал връзката и нейния край.