Медведев като Ванга: ЕС се разпада, Илон Мъск става президент на САЩ

Бившият руски президент превъртя нета с гадателски небивалици

Топ
12:14 - 27 Декември 2022
2981
Медведев като Ванга: ЕС се разпада, Илон Мъск става президент на САЩ

Дмитрий Медведев предрече гражданска война в САЩ и разпадането на Европейския съюз през 2023 г. Точно ала комунистическата "пророчица" Ванга заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация заяви, че бил провокиран от "абсурдни футуристични хипотези" и пожела да влезе сам в хрониките на гадателите със следното: 

- Петролът и газта ще поскъпват. Петролът ще струва до 150 долара за барел, докато цената на газа ще достигне 5000 долара за 1000 кубични метра.

- Обединеното кралство отново ще бъде помолено да се присъедини към Европейския съюз. 

- Полша и Унгария ще завладеят западната част на вече бившата Украйна и на основата на Германия ще се появи Четвъртият райх, към който ще се присъединят Полша, прибалтийските страни, Чехия, Словакия, Румъния и това, което остане от Украйна. 

- Франция ще влезе в конфликт с Четвъртия райх. Ще започне преразпределението на Европа, сред които ще е и поредния нов раздел на Полша.

- Северна Ирландия ще се отдели от Великобритания и ще се присъедини към Република Ирландия.

- В САЩ ще започне гражданска война.

- Илон Мъск ще стане новият президент на страната.

- След това най-големите фондови пазари и финансови дейности от Щатите ще се преместят в Европа и Азия.

- Финансовата система на Бретън Уудс ще се срине. И ще повлече МВФ и Световната банка със себе си. Светът ще изостави еврото и долара като резервна валута. Златният стандарт ще влезе отново в сила. Ще има и преход към активно използване на цифрови фиатни валути.