МЕГА СКАНДАЛ: Двойка прави секс на плажа пред деца (ВИДЕО 18+)

Заляха с вода разгорещените любовчии, мъжът го раздава ербап

Актуални новини
17:50 - 11 Септември 2024
8690
МЕГА СКАНДАЛ: Двойка прави секс на плажа пред деца (ВИДЕО 18+)

Секс на плажа разбуни духовете не само на неволните свидетели, но и в мрежата. Скандалното видео с двойката, която се натиска и мляска пред очите не само на възрастни, но и на деца, предизвика справедлив гняв.

Без да ги интересува неловката ситуация, в която поставят околните, те страстно се отдават на ласки, е видно от каченото в социалната мрежа видео. Не е ясно от кой точно плаж е клипът, но популярността му расте от ден на ден.

За много кратко време кадрите събраха голям брой прегледи. Само за 4-5 дни събра над 63 милиона гледания. Повече от 7 500 потребители на социалната мрежа X, бившата Туитър, коментираха неуместните действия на двойката.

„Защо го направиха на плажа и пред очите на всички“, се питат едни, други са недоволни. „Гадно е да го правят на публично място“, „Трябваше да си намерите стая, бе, хора, има деца наблизо“, „Такива неща трябва да бъдат забранени със закон“, бяха само част от коментарите на гневни туитърци.

Ядосани свидетели се заеха да охладят разгорещилите се любовници, като ги заляха първо с вода, а след това ги замериха с туба.

Опитът на мъжката половинка на разюзданата двойка да прояви агресия в отговор, беше озаптен от група мъже.

Свадата на плажа завърши със смях и с подигравките, което любовниците отнесоха на гърба си.