Меган Фокс разказа за операциите си - цици, нос и още нещо

АКтрисата иска бразилско дупе, но й липсва мазнина

Шоу
16:56 - 22 Март 2024
3059
Меган Фокс разказа за операциите си - цици, нос и още нещо

В скорошен епизод на подкаста Call Her Daddy Меган Фокс разказа за различните процедури, на които се е подложила през годините и колко пъти е лягала под ножа на пластичните хирурзи.

Звездата разкри, че е оправила гърдите си "консервативно" между първия и втория филм на "Трансформърс", а решението взела след като приключила с кърменето на децата си.

Тя също потвърди слуховете за операцията на носа си, признавайки, че я е направила в началото на двадесетте си години, но отрича твърденията, че е имала множество операции за ринопластика.

Фокс също разкри, че си е правила инжекции с ботокс и филър, но никога не е правила лифтинг на лицето, опасявайки се, че това може да ѝ попречи, ако има нужда от такъв в бъдеще.

Въпреки откровеността си относно операциите си, Фокс изрази неприязънта си към операцията като цяло, особено поради неблагоприятните реакции на тялото ѝ към обща анестезия. Тя сподели повече за страховете си от смъртта под упойка и дори разкри, че е разпитвала в големи подробности своите лекарите преди операцията, особено за всякакви лоши поличби преди влизане в операционната.

Що се отнася до тялото ѝ, Фокс изясни, че никога не си е правила липосукция или контуриране на тялото и докато се шегуваше, че иска бразилско повдигане на дупето, тя призна, че няма излишни телесни мазнини за процедурата.