Меган Маркъл: Даваха ме на вълците парче по парче

Първите три епизода от сериала за принца и принцесата предизвикаха смесени отзиви от двете страни на Атлантика

Шоу
19:32 - 13 Декември 2022
6385
Меган Маркъл: Даваха ме на вълците парче по парче

Сериалът "Меган и Хари" за скандалните херцози стартира на 8 декември с три епизода, а в четвъртък - 15 декември, ще излязат и останалите от общо шест.

Още преди премиерата Netflix определиха мини сериала като "безпрецедентна" и "задълбочена" документална поредица за херцога и херцогинята на Съсекс и отношенията на кралското семейство, само няколко месеца след смъртта на кралица Елизабет II.

След толкова много шум обаче, отбелязва BBC, първите три епизода предизвикаха смесени отзиви от двете страни на Атлантика, с въпроси за това колко от информацията е нова. Според медията, данните за публиката в Обединеното кралство в деня на старта на първата част от поредицата показват, че 2,4 милиона зрители са гледали първата част, вторият епизод е имал 1,5 милиона зрители през първия ден, а третата част е привлякла едва 800 000 души.

В последния трейлър на поредицата принц Хари казва: "Те с удоволствие лъжеха, за да защитят брат ми, но никога не бяха готови да кажат истината, за да защитят нас".

Съпругата му допълва: "Не бях хвърлена на вълците, даваха ме на тях парче по парче".

Тук BBC отбелязва известно объркване, създадено чрез трейлъра и провокирано от фактът, че не се разбира кои са "те" или в какъв контекст е бил защитен принц Уилям.

"Чудя се какво ли щеше да се случи с нас, ако не бяхме излезли, когато го направихме?", казва още принц Хари, който сега живее с Меган в Калифорния.

Меган говори за притесненията за сигурността, а в клипа принц Хари казва, че са били на "полет на свободата", намеквайки, че това е било заминаването им далеч от натиска, който са усещали около себе си във Великобритания.