Меган Маркъл крие внуците от баща си

Новини
17:39 - 20 Юни 2021
3362
Меган Маркъл крие внуците от баща си

Бащата на Меган Маркъл не е виждал внуците си. 76-годишният Томас Маркъл живее близо до известната си дъщеря Меган Маркъл, но не я е виждал лично от няколко години. Меган прекъсна всички връзки с баща си поради факта, че той започна да сътрудничи на пресата в навечерието на нейната сватба. Пенсионираният директор по осветлението бе интервюиран от австралийска телевизия и коментира факта, че два пъти е станал дядо, но все още не е виждал внуците си.

"Ще бъда много разочарован, ако не мога да подържа внучката си. Разбира се, че боли. С дъщеря ми имахме страхотни отношения. Направих грешки. Вече сто пъти се извинявах за тях. Ако бях направил нещо абсолютно ужасно, щях да разбера всичко, но не направих нищо особено. Просто се нуждая от отговори, объркан съм... Бих искал да говоря с нея", коментира той.

В прословутото си интервю за Опра Уинфри херцогинята на Съсекс призна, че баща ѝ я е "предал" и затова за нея е "трудно да подобри отношенията си с него".

Меган не говори повече по тази тема, но близък от нейния кръг наскоро каза, че именно тя е инициирала семейния конфликт и е скъсала всички връзки с роднините си.