Меган Маркъл надмина Кейт Мидълтън

Стил
22:20 - 18 Август 2021
17177
Меган Маркъл надмина Кейт Мидълтън

Кралските сватби винаги са били и ще бъдат събития, които привличат интереса на целия свят. А тези на принц Уилям и Кейт Мидълтън и принц Хари и Меган Маркъл безспорно са едни от събитията на века.

Както при всяка сватба, и при тях в центъра на вниманието бе булката. А нейната визия вдъхновява милиони жени по света и остава за пример за няколко поколения. Но както добре знаем, между Меган и Кейт има непрестанна конкуренция. Затова е интересно да знаем чия булчинска рокля събира по-голямо одобрение.

Според анализ на търсения в интернет, проведен на Острова, най-популярната булчинска рокля за последното десетилетие е тази на Меган Маркъл. С елегантния тоалет на Живанши тя се врече във вечна вярност на принц Хари на 19 май 2018 г.

А сега, три години по-късно, той има повече търсения в интернет от този на Кейт Мидълтън.

През 2011 г. херцогинята на Кеймбридж заложи на любимия си бранд Александър Маккуин за най-важния ден в живота си. И определено не сбърка, защото роклята е все още на второ място по популярност, дори 10 години по-късно.

На трето място след двете кралски булки се нарежда Хейли Бийбър и нейната рокля, дело на Върджил Абло, за която също дълго се говори.