Меган Маркъл пише детска книжка

Американката доста нагло се подписва като "Херцогиня на Съсекс"

Свят
15:07 - 05 Май 2021
2610
Меган Маркъл пише детска книжка

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл обяви, че е написала детска книга, озаглавена „Пейката“, която е вдъхновена от Хари и синът им Арчи и е илюстрирана с картини на червенокос войник.

39-годишната херцогиня на Съсекс каза, че книгата, която ще излезе едновременно във Великобритания и в САЩ и ще струва 18,99 долара, е вдъхновена от стихотворение, което тя написала за Хари в Деня на бащата, месец след раждането на Арчи.

Книгата щяла да проучи „специалната връзка между баща и син, видяна през очите на майката“.

Историята ще бъде публикувана на 8 юни и ще бъде илюстрирана от един от най-продаваните калифорнийски артисти Кристиан Робинсън.

Кралската особа е подписала книгата с името „Меган, херцогинята на Съсекс“, заяви в изявление: „Пейката“ започна като стихотворение, което написах за съпруга си в Деня на бащата, месец след раждането на Арчи. Това стихотворение се превърна в тази история. Надявам се, че „Пейката“ ще резонира с всяко едно семейство, както с моето“.

В медийно съобщение се казва: „Вдъхновена от собствените си съпруг и син, дебютът на херцогинята на Съсекс трогателно улавя развиващите се и разширяващи се отношения между бащи и синове и ни напомня за

многото начини, по които любовта може да се оформи и изрази в съвременното семейство.

В изявлението за пресата херцогинята на Съсекс е описана като „майка, съпруга, феминистка и активистка“, която „в момента пребивава в родния си щат Калифорния със семейството си, две кучета и нарастващ брой спасени пилета“.

Не така стоят коментарите във Великобритания, където

кралските коментатори изтъкнаха лицемерието Меган да пише за бащинството, предвид отношенията ѝ със собствения ѝ баща.

Те не пропускат да отбележат и факта, че принц Хари до ден днешен никога не се е срещал с бащата на Меган, както и признанието на Хари за разрив в отношенията с неговия баща принц Чарлз.