Меган Маркъл шокира с панталонки до "котето" (СНИМКИ)

Шоу
16:12 - 13 Септември 2023
11425
Меган Маркъл шокира с панталонки до "котето" (СНИМКИ)

Меган Маркъл взриви пуританите с чифт кремави къси панталони, в които се обу за баскетболен мач в инвалидни колички с принц Хари за началото на игрите „Инвиктус“.

Бившата членка на кралското семейство изглежда се наслаждава на новооткритата си свобода, тъй като не би могла да носи шорти според строгия кралски моден протокол. Що се отнася до късите панталони, само на малките момчета в кралското семейство е позволено да ги носят и то само докато навършат осем години.

Меган показа стегнатите си крака в ленените шорти и ги съчета с подходящо сако и равни обувки.

Новият външен вид на Меган идва, след като тя пристигна в Дюселдорф, Германия, за да се присъедини към съпруга си принц Хари в началото на игрите „Инвиктус“ 2023. Мнозина очакваха двойката да пристигне заедно - като се има предвид, че това е едно от основните годишни събития на Хари - но като много заети родители, двойката имаше много уважителна причина Меган да остане.

„Трябваше да отделя малко повече време, за да оставя нашите малки деца у дома и да ги накарам да останат. Три млечни шейка и едно изпращане до училище и кацнах преди няколко часа и се вълнувам", каза Меган.