Меган засенчи кралския шик на Кейт Мидълтън (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Новини
14:26 - 06 Март 2020
13581
Меган засенчи кралския шик на Кейт Мидълтън (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Принц Хари и съпругата му Меган се завърнаха в Бъкингам за първи път след като поеха към Канада, за да се гмурнат в свободен живот. Херцозите пристигнаха на Острова за събитието „Endeavour Fund Awards“. На специална церемония се почитат постиженията на ранените и болни военнослужещи мъже и жени, участвали в спортни състезания.

Това е първият общ официален ангажимент на двамата след Мекзит, отчитат британците. 

Афроамериканката впечатли Лондон с невероятна визия, пред която бледнее дори шика на Кейт Мидълтън. Маркъл се появи в тясна тюркоазена рокля с цип отзад, дръпнат нагоре и елегантни обувки с висок ток. Съпругът на Меган Хари пазеше жена си от дъжда с голям черен чадър.   

На 7 март херцозите ще посетят „Роял Албърт Хол“ за музикалния фестивал „Mountbatten“, а на 8 март Меган ще отбележи Международния ден на жената. На 9 март съпрузите ще се присъединят към Елизабет II и останалите членове на семейството в Уестминстърско абатство за Деня на нациите от британската общност – последният им кралски ангажимент.

По време на церемонията, Меган Маркъл се разплака заради предложение за брак. Ветаран от войната помоли приятелката си да се омъжи за него, след като получи награда. Това развълнува бившата актриса. Тя се усмихна, просълзи се и сложи ръката си върху коляното на Хари, пише Daily Mail.

В края на благодарствената си реч ветеранът Дани Холанд покани приятелката си на сцената, коленичи и й предложи брак. Цялата зала го аплодира бурно. По-късно Меган и Хари поздравиха годениците, отбеляза Нова тв.