МЕГАСДЕЛКА: Родна звезда се разделя с имение за милиони ! (СНИМКИ)

Бивш шеф на на модна къща купи имота за почти 4 млн. долара

Нещо за четене
20:25 - 08 Август 2024
6502
МЕГАСДЕЛКА: Родна звезда се разделя с имение за милиони! (СНИМКИ)

БГ звезда се разделя с имение за милиони! След близо четири месеца годеникът на холивудската актриса с български корени Нина Добрев успя да продаде имението си в Лос Анджелис. Първоначалната цена през април беше 5 милиона долара, но бившият изпълнителен директор на Louis Vuitton плати за него по-малко.

Майкъл Силваджи купи от легендата на сноуборда Шон Уайт имението в Холивуд Хилс за сумата от 3,92 милиона долара, съобщава Wall Street Journal. Трикратният олимпийски шампион се сдоби с луксозния имот през 2018 г. за 3,75 милиона долара, когато спечели последния си златен медал от Игрите в Пьонгчанг, Южна Корея.

Къщата на Шон Уайт и Нина Добрев е построена през 50-те години на миналия век. Кварталът е известен със своите знаменитости.

Пенсионираният шеф на Louis Vuitton ще се радва на три спални, две бани, бъбрековиден басейн, барбекю и панорамна гледка към Лос Анджелис, благодарение на френските прозорци от пода до тавана. Той обаче планира да реновира къщата, разполагаща с просторен двор и външна сауна.

Преди Шон Уайт да продаде имението си, то е давано под наем за 17 000 долара на месец. В момента 37-годишният американски сноубордист и годеницата му Нина Добрев живеят предимно в ранчо в южната част на щата Невада.

Уайт и Добрев бяха забелязани да гледат олимпийските игри в Париж в компанията на със рап изпълнителя Снуп Дог и пилота от Формула 1 Люис Хамилтън.