Мегз извади Румен Рончев от килията

Дизайнерката не може да си намери място от щастие в прегръдките на любимия

През ключалката
15:50 - 24 Май 2019
25137
Мегз извади Румен Рончев от килията

Дизайнерката Мегз отново награби любимия си Румен Рончев, с когото разиграха страшни циркове през последните месеци. След като вчера стана ясно, че Пловдивският окръжен съд е пуснал на свобода транспортния бос с парична гаранция от 5000лв., Мегз не може да си намери място от щастие.

"Направени са самопризнания и материалните щети са цялостно възстановени”. Стана ясно още, че Каканашева и Рончев са съдействали на разследването. Автомобилът Mercedes G class е придобит от тях на обща стойност от 400 000 лв., а делото е към своя край, пише hotarena.net.

От прокуратурата твърдо отрекоха срещу Каканашева да има повдигнато обвинение за побой от ревност. „Случаят е силно медиен и по него има много спекулации. Към момента към г-жа Каканашева няма повдигнати обвинения”, коментират от следствения арест. И добавят още, че вчера, около час след мярката, Мегз пристигнала с документи за платена гаранция и отвела Рончев от ареста.

Каканашева едва сдържала емоциите си. А от очите ѝ не спирали да текат сълзи от радост. Служители на ареста коментират, че двамата не можели да спрат да се целуват и прегръщат с часове пред ареста.