Мегз: Не знаех, че Рончев печели от дрога

Новини
16:16 - 08 Септември 2020
5894
Мегз: Не знаех, че Рончев печели от дрога

Миглена Каканашева – Мегз е признала пред най-близките си приятелки, че не знаела, че бившият й Румен Рончев търгува с дрога, научи Lupa.bg. Дизайнерката уверила дружките си, че си нямала хал хабер от заниманията на екс любовника си, като, разбира се, никой не й вярва. 

Припомняме, че пловдивският предприемач бе спипан с 28 кг марихуана в района на Одрин. Цената на намереното количество е близо 300 000 евро. Камионът е влязъл от България на територията на южната ни съседка. Това не е първият курс, които товарни коли на Рончев правят до Турция. Тамошните власти проверяват евентуално от колко време каналът е бил активен. Задържан е и шофьорът на камиона.

Румен Рончев влезе в публичното пространство, заради връзката си с дизайнерката Меглена Каканашева.

В края на септември 2018 година Каканашева обяви за откраднат джипа си марка "Мерцедес G350". По време на разследването криминалистите се натъкнали на доста противоречиви и подозрителни факти. Така вместо кражба на кола, се оказало, че разследват застрахователна измама. В нея се оказали замесени както братовчедът на Мегз - Петър Лесов, така и модната принцеса и новото ѝ гадже – Румен Рончев. Тримата бяха арестувани дни след Нова година. Рончев прекара месеци наред в ареста, а Каканашева и братовчед й бяха освободени срещу 10 хиляди лева.