Мегз: Рончев ме "ужили" с 300 000 лв.

През ключалката
17:55 - 13 Март 2020
8442
Мегз: Рончев ме "ужили" с 300 000 лв.

За факта, че Мегз и бизнесменът Румен Рончев са се разделили, разбрахме още в началото на годината. Приблизително тогава започнаха да се появяват и първите публикации по темата, но едва в последните дни дизайнерката с екстравагантна захапка разкри причината за фиаското на връзката й. А тя е най-старата на света - скандал за пари.

Миглена Каканашева споделила пред близки, че още през декември е открила финансови липси в общите си фирми с Рончев. Когато му поискала обяснение, той скалъпил някаква история за забавени плащания, но така и не възстановил сумите, които щипнал от дамата от Раковски. "Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възгледи. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга", твърди Мегз.

Оглупялата от любов Каканашева се тюхкала, че е позволила да бъде заслепена и да остави на Румен да оперира изцяло с финансовите им средства. Според нея само от лятото сметката й не излиза с около 300 000 лева благодарение на машинациите на бившия й.

"Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки, че тя за малко не ме уби. Но в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За съжаление тя не успя да промени "мъжа ми". Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е", обясни Мегз в социлните мрежи.