Мегз замаза очите на НАП! Продължава да продава боклуците си

Стил
13:28 - 23 Април 2021
6362
Мегз замаза очите на НАП! Продължава да продава боклуците си

В началото на годината дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз публично обяви, че закрива фирмата си за внос на китайски дрехи. Принцесата от Раковски не разкри истинската причина за края на начинанието с облекла, но няколко месеца по-късно социалните мрежи буквално преливат от реклами на дрехите на...Мегз. Явно Каканашева е приключила с предлагането на облекло колкото Мара Отварачката с кариерата си на фолк певица. Най-вероятно всичко ще се окаже евтин PR трик или просто замазване на очите на НАП, научи Lupa.bg.

„Мегз - Мили дами, имаме малко останали бройки от една от най-елегантните ни връхни дрехи“ – пише дизайнерката, предлагайки палто от изкуствена материя за 79.99лв.

„Такива бройки ги имате от 5 месеца“ –пише под рекламата младо момиче, визирайки измамата с „последни бройки“.

Подобно палто, но от истинска вълна, можеше да се закупи още през февруари в бутиците на много от модните марки от среден клас и то за не повече от 70 лева.

Поръчките за китайските дрехи от полиестер и силонова материя се правят не от онлайн магазин, а посредством лични съобщения в социалните мрежи. Така най-вероятно Миглена Каканашева се опитва да се скрие от НАП.

Миглена не спира да публикува реклами на китайските си одежди и да приканва клети девойки да си поръчват от нея, но на лично съобщение, а не през официален сайт.