Мелания цялата в черно на сбогуване с Белия дом

Бившата Първа дама блесна с мрачен шик - с черни костюм и обувки и тъмни очила

Новини
17:00 - 20 Януари 2021
2075
Мелания цялата в черно на сбогуване с Белия дом

Мелания Тръмп приличаше на жена в траур, когато напусна Белия дом за последен път като първа дама на САЩ, писа електронното издание на "Дейли мейл".

Бившата Първа дама облече черен костюм, носеше тъмни слънчеви очила, черни обувки на Кристиан Лубутен и черна чанта Бъркин на "Ермес".

Хванала ръката на съпруга си, 51-годишната бивша манекенка напусна Белия дом.

Усмихната, Мелания помаха на журналистите, преди да прекоси със съпруга си моравата на Белия дом и да се качат на президентския хеликоптер на път за военновъздушната база "Андрюс", откъдето заминаха за имението си във Флорида.

Мелания Тръмп се бе постарала да затвърди статута си на една от най-модерните първи дами на САЩ с избора на скъпи дизайнерски дрехи и аксесоари за напускането на Белия дом.

Тя бе комбинирала сако на "Шанел" с чанта от крокодилска кожа на "Ермес" за около 70 000 долара и обувки за 695 долара.

Доналд Тръмп похвали пред привърженици съпругата си, когато двамата пристигнаха във военновъздушната база. "Нашата първа дама е много изящна и красива жена и така популярна сред хората, така популярна", каза Тръмп, преди да покани съпругата си да се обърне към събралите се почитатели.

"За мен беше най-висока чест да бъда ваша първа дама. Благодаря за обичта и подкрепата. Ще бъдете в мислите и молитвите ми. Бог да ви благослови, Бог да благослови семействата ви и Бог да благослови тази красива страна", каза Мелания Тръмп.