Менда Стоянова захапа Цв. Цветанов

Лидерът на "РзБ" трябвало по-рано да напусне ГЕРБ, убедена е депутатката

Политика
13:12 - 25 Септември 2020
2806
Менда Стоянова захапа Цв. Цветанов

"Ако Цветан Цветанов не е споделял ценностите на ГЕРБ, трябваше по-рано да напусне партията", заяви пред журналисти народният представител от ГЕРБ Менда Стоянова. Тя каза това в отговор на въпрос как ще коментира изявленията на бившия заместник-председател на партията Цветанов, който обяви нов политически проект и заяви, че ГЕРБ е предала всички ценности.

По думите ѝ тя познава Цветанов като балансиран в решенията човек и е много изненадана от неговите крайни позиции и крайно отношение към политиката на ГЕРБ, в която дълго време е участвал - от самото формиране допреди една година е бил зам.-председател на партията.

"Мисля, че ценностите, които са оформени в годините, би трябвало да са споделяни от него", допълни тя и посочи, че не е чувала за намерения от страна на Цветанов да напусне партията.

"Аз съм такъв човек, че разбирам по човешки нещата така - ако аз съм част от един проект, независимо какъв е той - политически, икономически или приятелски, и в един момент не съм съгласна с този проект, с хората, които участват в него - напускам проекта", допълни Менда Стоянова.