Месец остава до вълнуващия SPICE Music Festival!

Бургас за поредна година ще приеме почитателите на хубавата музика, а любими изпълнители ще радват морския ни град

Новини
18:19 - 02 Юли 2024
578
Месец остава до вълнуващия SPICE Music Festival!

Температурите у нас се повишават, а с това и нетърпението на хубавата диско музика, с която са израснали няколко поколения българи. Децата на 90-те знаят това най-добре и затова сега с нетърпение очакват поредното издание на SPICE Music Festival.

Разбира се, по традиция и тази година събитието ще се проведе в морския ни град Бургас, а несъмнено и този път доста хора ще съчетаят полезното с приятното - пясък, море, як купон и забава, гарнирана с мощен звук и бриз, нахлуващ от пристанище Бургас.

Фестивалът ще се проведе в първите дни на осмия месец, а именно - на 2-и и 3-и август 2024.

Точният адрес на събитието едва ли има нужда от презентация, но все пак - ул. "Княз Александър Батенберг I".

Вече са ясни и изпълнителите, които за пореден път ще вдъхновят българската публика. Още в края на миналия фестивал, през 2023 година, организаторите обявиха част от участниците, повдигайки завесата.

E-Type, 2 Unlimited, Fragma, Gareth Gates, Italo Brothers, Evi Goffin ex-Lasgo и Groove Coverage бяха първите имена, обявени от сцената преди година.

По-паметливите помнят, че E-Type (на 3-и август) и 2 Unlimited (на втори август) вече са били на фестивала, а феновете им непоколебимо ги пожелаха отново в специална анкета, а това беше едно от нещата, заради които артистите не се поколебаха да приемат поканата за повторно участие и през 2024 г.

Други имена, които ще пленяват родната публика в първия ден на фестувала са: Evi Goffin ex-Lasgo, Fragma, Groove Coverage, Haddaway, KLF Feat. Goddes, Wanda Dee. В събота, 3 август, на сценята ще се появят още Capitan Holywood Project, David Tavare, Gareth Gates, Italobrothers, John Newman и Panjabi MC.

А всичко това, събрано на едно място в два дни, гарантира силни емоции!

Естествено, на територията на SPICE Music Festival ще има мърчандайз зона, в която можете да закупите сувенири на фестивала или на любимия ви изпълнител, които да ви оставят трайни спомени.

За ненавършили 18 години лица, трябва да представите и декларация в два екземпляра, подписана от пълнолетно лице, което да ги придружава.

И този път плащанията на събитието се осъществяват по модерен начин - сам с дебитни и кредитни карти. Плащанията на мърч зоната могат да бъдат осъществявани в брой или с лична безконтактна карта.

И още едно важно уточнение, с което хората трябва да се съобразяват - да не внасят упойващи и наркотични вещества, хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита, както и храна и алкохол.