Меси бесен, праща обиди на Джейми Карагър (ВИДЕО)

Актуални новини
11:14 - 23 Януари 2022
3190
Меси бесен, праща обиди на Джейми Карагър (ВИДЕО)

Лионел Меси не реагира особено добре на критики. Това разкри бившият защитник на Ливърпул и настоящ коментатор на „Скай Спорт“ Джейми Карагър. Той каза в ефир, че е получил гневни съобщения от аржентинеца, защото сподели мнението си, че Меси не е добър трансфер за ПСЖ.

„Бях в ефир в понеделник, когато получих лично съобщение в „Инстаграм“. Беше лично от Меси. Няма да показвам тук лично съобщения, но общо взето ме нарече магаре“, каза Карагър, с което предизвика смеха на колегата си – легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил, както и на водещия Дейв Джоунс.

Карагър не включи и Меси в идеалния си отбор за миналата година. Впоследствие той се обърна лично към аржентинеца: „Гледал ме е в понеделник, да се надяваме, че гледа и в петък. Лионел, аз те обичам. Ти си най-добрият футболист за всички времена и в сравнение с теб аз наистина бях магаре.

Приемам го, но все пак не влизаш в отбора ми. Не игра достатъчно добре, въпреки че спечели Копа Америка през лятото. Това не е достатъчно, за да оставя моя човек Мо Салах извън отбора си“, каза Карагър.