Metallica стартираха собствен подкаст

Новини
13:02 - 08 Август 2023
1780
Metallica стартираха собствен подкаст

В края на миналата седмица беше излъчен дебютният епизод на "The Metallica Report" – нов подкаст, който ще представя ежеседмични новини около бандата.

Излъчван директно от щабквартирата на бандата в Северна Калифорния, "The Metallica Report" ще се води от двама от най-бликзките членове на семейството на Metallica: Стефан Кирази, чиято история с Metallica се простира от отразяване на групата като журнаслист през 80-те, до настоящата му роля като редактор на онлайн списанието на групата – "So What!", и Рене Ричардсън - ръководител филантропия на фондацията на бандата, "All Within My Hands" и известен радио глас в района на Залива.

Всеки епизод на "The Metallica Report" ще включва информация от Стефан и Рене за последните новини от щабквартирата на Мetallica, както и новини от пътуванията им, докато продължава турнето "M72" по света. Сред рубриките на "The Report" ще бъдат ексклузивни новини зад кулисите и интервюта с членове на тур екипа, художници на постери и мърчандайз, фенове и дори със самите Джеймс, Ларс, Кърк и Робърт.

Освен най-проверената и вътрешна информация досега, "The Metallica Report" ще приема и желания: слушателите са добре дошли да задават своите въпроси, а Стефан и Рене всяка сряда ще се стараят да им отговорят.