Между "Бойко" и "Оставка": Борисов поздрави всички протестиращи (ВИДЕО)

Актуални новини
20:23 - 10 Юли 2020
6963
Между "Бойко" и "Оставка": Борисов поздрави всички протестиращи (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов излезе на митинга при подкрепящите го пред Министерския съвет. "Искам да поздравя финансовия министър. Искам да поздравя и симпатизантите на президента Радев. Там сме, където са белите държави, каза Борисов", каза премиерът. 

 "От днес няма да фалираме 10,12 и повече банки. Банковият съюз и всички ние ще контролираме това да не се случва. Ползите са големи за държавата. Цяла Европа ни се радва, в цял свят пишат - България и Хърватия влязоха в ERMII", каза още той. 

"На този ден трябва заедно да се радваме за успехите на България. На този ден трябва да сме заедно с президента Радев, не да ни разделя полиция. Съединението прави силата. Хората в Европа няма да разберат, защо в такъв хубав ден за България има митинги", каза той. 

Снимка: Агнес Методиева

Тълпата скандираше "Единство". "Не сме заедно и затова не съм щастлив. Днес трябваше да бъдем тук управляващи и опозиция, но така са избрали. Не се поддавайте на провокации", каза Борисов. 

Неговите привърженици скандираха "Бойко, Бойко", а демонстрантите пред президентството освиркаха премиера с възгласи "Оставка!"