Михаела Филева и Део влизат във втория сезон на "Мен не ме мислете"

Новите епизоди тръгват от 8 септември по Би Ти Ви

Култура
17:23 - 08 Август 2022
1840
Михаела Филева и Део влизат във втория сезон на "Мен не ме мислете"

Кръстю Лафазанов, Стефка Янорова, Ованес Торосян, Михаела Филева и Део ще вземат участие във втория сезон на българския сериал "Мен не ме мислете".

Новите епизоди тръгват от 8 септември по Би Ти Ви. Вълнуваща и красива любовна история и редица премеждия по пътя ѝ очакват почитателите на сериала.

В центъра на събитията отново ще бъдат очарователният адвокат Мартин (Рушен Видинлиев), борбената майка на две деца Яна (Весела Бабинова) и бившият й съпруг Христо (Иван Юруков), атрактивните юристи Маги Габровска (Снежана Макавеева), Анастасия Захариева (Дария Симеонова), Тома Падалски (Деян Ангелов), Лора Цонева (Ирина Митева), Ева Вълчева (Любомира Башева), Виктор Захариев (Владимир Люцканов) и други, които спечелиха телевизионната публика с автентичното си присъствие и силната си актьорска игра. 

Първият сезон на „Мен не ме мислете“ завърши с дългоочакваната страстна целувка между героите на Рушен Виденлиев и Весела Бабинова, но съдбата е непредвидима и е подготвила нови предизвикателства по пътя им към любовта.

Междуличностните отношения между главните персонажи ще се преплетат по неочакван начин, а от това ще настъпят събития, които ще провокират героите да се борят с нови средства за своето място в света. Ще успеят ли да извървят целия път на промяната, за да изградят живота си по нов начин, и ще победи ли любовта, предстои зрители и фенове да видят в новия сезон на „Мен не ме мислете“.