Мик Джагър вдъхновил годеницата си за еротичен роман

Новини
16:12 - 09 Юли 2023
2207
Мик Джагър вдъхновил годеницата си за еротичен роман

“Мисля, че той е сексуален вампир. Общуването с всички тези различни хора го кара да се чувства млад и му дава енергия. Той не може да остане верен на нито една жена. Нужно му е да извлече това удовлетворение от спането с много жени по едно и също време”, казва психотерапевтката Наташа Тери.

Признанието ѝ се отнася за Мик Джагър, когото тя приема да консултира през 90-те години на миналия век. Но вместо да му помогне да преодолее непрекъснатите си изневери, самата тя попада в леглото му и се нарежда сред над 4-те хиляди жени, с които той е правил секс.

В дългия списък на завоеванията му има звезди като Анджелина Джоли, Ума Търман и Карла Бруни и най-обикновени фенки, които харесва по време на концертите си.

Малка част от този легион от любовници се съгласява да говори при създаването на биографията му “Мик - Дивият живот и бесният гений на Джагър”. Споделеното от тях обаче е толкова искрено, че книгата се смята за един от най-правдивите разкази за живота на сложния и енигматичен вокалист на “Ролинг стоунс”. Тя бе пусната на през 2012 г. и предизвика доста шум в средите на световния шоубизнес. Имаше коментари, че след разкритията в нея едва ли някоя жена ще се престраши да се захване с Мик Джагър.

Една балерина обаче го прави. Мелани Хамрик, която е с 43 г. по-млада от рокаджията, влиза в живота му през 2014 г. Две години по-късно се ражда синът им Девро, който е осмо дете на 79-годишния музикант.

Периодично се появяват публикации, че родителите му не живеят заедно и отношенията им са приключили, но балерината непрекъснато ги опровергава със снимки на тримата за рождени дни.

Наскоро даже бяха тиражирани информации, че 36-годишната Хамрик е била зарадвана от Мик Джагър с годежен пръстен. Според тях бившата балерина е признала пред приятели, че е получила бижуто с предложение за брак. Представител на фронтмена на “Ролинг стоунс” обаче опроверга информациите за годеж пред в. “Индипендънт”, наричайки ги клюки.

Самата Хамрик определи красивия диамант върху ръката си като обвързващ. По време на интервю за сп. “Пийпъл” тя бе питана какво точно означава това и отговори така: “Но дали сме като възбудени тийнейджъри, които взаимно се чукат... В съзнанието ми това е пръстен на обещанието. Няма да бъдем зрели, ще го наречем пръстен на обещанието”. Интригата окоро красивото бижу се завъртя в момент, в който тя пусна на пазара първия си роман. First Position (“Първа позиция”) е увлекателен разказ за случващото се зад кулисите на световния балет, от който Хамрик е част, преди да срещне Мик Джагър.

Литературната критика определи книгата като еротичен роман с постоянно подводно напрежение, независимо дали става въпрос за изявите на главната героиня на сцената, или в леглото. Разказва се за жена, която е нарушила всяко правило по пътя си към върха на своята професия, опитвайки се да остави своя отпечатък в престижна балетна трупа, от която е част. В книгата има толкова много секс, че някои критици го сравниха с бестселъра “Петдесет нюанса сиво”.

Макар Хамрик да работи в продължение на 16 г. за Американския балетен театър, личните моменти в романа ѝ са малко. Тя по-скоро смята писането си за еротична измислица, базираща се на някои истински събития.

“Това е бягството. “Петдесет нюанса сиво” беше такъв феномен да прегърнеш секса и да говориш за секс. И балетът е красив, и жените са красиви. Така че за мен беше забавно да провокирам да се говори за тях”, споделя Мелани Хамрик. Тя признава, че Мик Джагър е бил голямо вдъхновение да се впусне в писането на любовни истории.

“Преди това бях погълната от ролите, които танцувах. Но след като родих, балансът не проработи. Тогава само още една танцьорка имаше дете в трупата и те наистина не разбираха нуждата ми да балансирам между това да съм майка и да съм в студиото по 10 часа на ден”, спомня си бившата балерина.

Първоначално решава да прави собствено танцово шоу по музика на “Ролинг стоунс”, но пандемията проваля това ѝ намерение. Изведнъж за първи път в живота си се оказва със свободно време и толкова много истории за балета в главата. “Мик ми казваше: “Запиши ги”, майка ми – също. И аз просто го направих”, обяснява 36-годишната начинаеща писателка. Двамата са и първите ѝ читатели. Майката ги намира за прекалено секси, но на Джагър много му харесват и с нетърпение чака да прочете всяка нова глава, която създава. Дори 6-годишният им син проявява интерес.

“Не осъзнавах колко добре чете до момента, в който по време на една от срещите ми за даване на автографи не го видях, че я е отворил. Казах: “О, Боже мой, дай ми тази книга и му предложих като алтернатива “Котарак Шапкарак”, разказва Мелани Хамрик.

Тя се надява да има много читатели на първия си роман, за да продължи да пише. Вече подготвя втори, който ще е своеобразно продължение на First Position. Толкова е трудно да шокирате хората в наши дни и ми е приятно, когато видя коментари от читатели, че съм успяла да го направя с писането си, посочва бившата балерина.

“Доста дръзко”, пък е оценката на Мик Джагър, който пусна в инстаграм видео как чете еротичния роман на гаджето си. Дори двамата да не са сгодени, тази публична подкрепа също бе възприета като знак, че 79-годишният рокаджия продължава да поддържа близки отношения с Мелани Хамрик.

9-годишната им връзка е една от най-дългите в бурния му любовен живот. Малко по-продължително е бил с американския модел и актриса Джери Хол, с която имат две дъщери и двама синове. След 10 години заедно Джери го напуска, когато разбира за изневярата му с бразилската манекенка Лусиана Морад, която е майка на седмото му дете.

Фронтменът на “Ролинг стоунс” всъщност официално е бил женен само един път за първата си съпруга Бианка между 1971 и 1978 г. Сключва брак и с Джери Хол през 1990 година на остров Бали, но той не е законен. Така че е малко вероятно да се реши да мине под венчило на стари години. Мелани Хамрик също каза, че този въпрос не е на дневен ред, след като многократно бе притисната да обясни повода за подарения ѝ от рокаджията пръстен.

Двамата рядко могат да бъдат видени заедно на публични места и държат личния си живот далеч от медиите.