Мика Зайкова: Липсва ми Билалов!

Ники Кънчев дразни, заяви икономистът

Новини
14:50 - 20 Февруари 2024
6932
Мика Зайкова: Липсва ми Билалов!

Мика Зайкова е поредната персона, която се разгневи на присъствието на Ники Кънчев на екран и по-специално - връщането му като водещ на предаването "Стани богат". 82-годишният икономист - народен представител в XLV и XLVI народно събрание, се възмути от начина му на водене и поведение.

"Гледам "Стани богат" и, чесно казано, липсва ми Билалов с неговия спокоен, интелигентен диалог, премесен с тънък хумор", написа Зайкова в профила си във Фейсбук.

"Виковете, близки до крясък и изкуствено приповдигнатият тон на новия водещ - дразнят. И интелигентната игра губи своя натюрел", сподели още Зайкова.

Ники Кънчев се завърна отново в предаването, след като няколко години беше извън Би Ти Ви и се подвизаваше при конкурентите от Нова тв.

Всъщност Мика Зайкова не е единствената, тъгуваща по Билалов, а това споделиха в социалните мрежи и доста от хората, радващи се и гледащи с интерес предаването.

Ето и още някои от мненията на критиците на Кънчев:

"Много, прекалено много говори водещият, дори не дава възможност на участниците да мислят. Прекалено възбудено се държи, сигурно причината е връщането му в предаването. Чак е дразнещ. Не зная какво му харесвате? Биллов беше далеч по-приятен, спокоен".

"Поостарял е Ники Кънчев, липсва му увереността и излъчването което имаше! Доста самохвално и надуто встъпително слово направи. Никаква колегиалност към предишния водещ, който не само не му отстъпва, но и го превъзхожда с интелект, ерудиция, знания, спокойно водене и тънък хумор".

"Ники да не би да смята, че само него сме чакали. Сезоните с Билалов бяха на висота. Ще ми липсва много."