Мики Рурк: Амбър Хърд е златотърсачка

Холивудската звезда защити колегата си Джони Деп

Личности
22:22 - 13 Юли 2022
7488
Мики Рурк: Амбър Хърд е златотърсачка

Мики Рурк смята, че Амбър Хърд е преследвала само парите на Джони Деп в процеса за клевета на бившите съпрузи, пише в. „Ню Йорк поуст”.

„Познавам Джони от много години, но всъщност не го познавам отблизо“, каза 69-годишната звезда от „Син сити” в шоуто на Пиърс Морган. „Всичко, което мога да кажа е, че веднъж бях в ситуация, в която бях обвинен за нещо, което не съм направил. Коства ми работа в киното за няколко години и ми създаде лоша репутация.

Рурк може би е имал предвид твърденията на бившата си съпруга и модел Каре Отис, че е бил насилник и е заплашил да се самоубие, ако тя не се омъжи за него. Двамата бяха женени от 1991 до 1999 г.

„Най-накрая истината излезе наяве, но истината излезе наяве, след като загубих филми и загубих работа и затова се почувствах зле, заради мъж, който някаква златотърсачка се опитва да го наклевети“, продължи звездата от „Ангелско сърце“, позовавайки се на Деп и Хърд.

Когато Пиърс Морган попита дали Рурк вярва, че Хърд е златотърсачка, актьорът отговори: „Абсолютно.”

59-годишният Деп заведе дело за клевета в размер на 50 милиона долара срещу 36-годишната Хърд, след като тя написа статия за "Вашингтон поуст", че е жертва на домашно насилие. Тя го заведе срещу него за 100 милиона долара през 2020 г.