Мила Робърт се разчекна на пилона, но журито я съсече

"Твоят партньор беше по-секси от теб", поряза певицата Франциска Йорданова, а майка й Ваня Щерева се вбеси

Нещо за четене
23:07 - 02 Април 2024
10995
Мила Робърт се разчекна на пилона, но журито я съсече

Певицата Мила Роберт се раздаде отвсякъде на пилон, за да впечатли публиката и журито тази вечер в "Денсинг старс". Изпълнението й обаче не предизвика очаквания възторг и тя бе посечена от журито, което вбеси майка й Ваня Щерева.

Въпреки че Мила се развъртя на кола върху песента на Кристина Агилера Ain"t No Other Man, съдиите я посекоха с критики. Майка й Ваня Щерева пък я гледаше, циркулирайки из публиката и не остана никак доволна от оценките на журито за танца. Тя напусна гневно студиото, за да изпуши навън няколко цигари, за да се успокои.

"Очаквах повече! Ръцете ти пречеха, движенията ти се разминаваха с музиката", каза Илиана Раева. "Твоят партньор беше по-секси от теб!", безсърдечно добави Франциска Йорданова.

Мила Робърт се усъвършенства на пилона поне от година, но едва сега реши да покаже уменията си в т.нар. pole dance пред широката аудитория. "Пол денсът често се свежда до еротичен танц. Но истината е, че съвсем скоро се очаква да бъде включен в списъка на олимпийските спортове", защити честта на пилона водещата Алекс Раева, която очевидно също практикува този танц.

Ваня Щерева напусна студиото вбесена от оценката на журито и отиде да изпуши няколко цигари, за да се успокои