Мила Робъртс и приятелят й пребити в бар във Варна

У нас
08:54 - 28 Юли 2021
12551
Мила Робъртс и приятелят й пребити в бар във Варна

Певицата и актриса Мила Робъртс и нейни приятели са нападнати и бити от охранители на нощно заведение във Варна, разказа тя по Нова телевизия след като описа случката във фейсбук още във вторник. Ето нейният разказ за инцидента:

Тъжното дейсвтие се развива във Варна, в бар който е напълно чил, играят се игри, събират се предимно млади хора. 5 сутринта е във вторник, ние играем дженга, след което отиваме да пием шотове. Моят приятел и колега Кристиян Негалов беше подпийнал, но по никакъв начин агресивен.

Смееше се с една компания от непознати момчета, говореха си и се черпиха с шотове. Изведнъж един от тази компания агресира, без абслютно никаква причина и започна да налита на бой на Кристиян. Сдърпаха се, но всичко мина сравнително бързо, без кой знае какви последици. Компанията от момчета си тръгна. 

Ето и какво разказа Мила за драматичната история:

Ние останахме в бара сами (аз, Кристиян и още един наш приятел) и тъкмо се подготвяхме да си тръгваме и ние, изчаквайки другата компания да стигне по-напред, за да няма повторен сблъсък и какво се случва… Идват петима сотаджии, питат барманката “Тоя ли е?”, и започват да млатят Кристиян, без да задават каквито и да е въпроси.

Някак успяхме да ги спрем, трудно, но успяхме и се запътихме към такситата, когато в гръб ни спря въпросният умопомрачен сотаджия и почна отново да млати Крис на една кола.

Аз се опитвах да го спра, застанах пред Крис и му казах: “Аз съм жена и мен ли би ударил?” - добре, че попитах, получавайки удар с юмрук в сърцето. Едно просто “Да” нямаше да е достатъчно. Аз отвърнах с “уау”, той ме удари втори път с юмрук в рамото. Избягахме му, качихме се в такси, наблюдавайки как сотаджията се отправя заплашително към таксито. 

Приказки между нас не е имало, единствено юмруци. Помня изражението на лицето му преди да ме удари, гледахме се в очите. Имаше една секунда в която се замисли и изглежда реши, че е добра идея.
Това се случи на нас, но се случва на много хора постоянно.

Живеем в държава, в която това е нормално. По-скандалното е, че много казват “е, ми той щом е бил пиян, нормално…” Не е. Малко неща мразя, но агресията може да ме съсипе. Не съм на себе си от случката и не знам какво да правя. “Тя съдбата ще му го върне” - не мога да я чакам, докато този и още хиляди като него бият всеки ден момичета и момчета, жени и мъже, виновни и невинни. Мечтая това да спре.

Управителят на заведението разказа перд Нова, че помагат на полицията да си свърши работата.

„Наш клиент ни изпрати поста във Facebook, който дамата е публикувала. Свързахме се с охранителната фирма. Те също разследват случая. Ние сме изцяло съгласни да съдействаме. За момента сме били доволни от фирмата, работим с нея от 2 години”, коментира управителят на заведението.

От охранителната фирма заявиха за NOVA, че в момента се извършва проверка и ако бъде установено нарушение, съответните охранители ще си понесат последствията.