Милен Цветков бил на косъм от смъртта преди 2 години (Видео)

Актуални новини
18:15 - 20 Април 2020
12475
Милен Цветков бил на косъм от смъртта преди 2 години (Видео)

Милен Цветков е бил на косъм от смъртта преди 2 години - през февруари 2018 година. Във видеото вече покойният журналист говори с Даниел Петканов, който беше известен като Лудия репортер. Неговата звезда изгря именно в предаването "Часът на Милен Цветков". 

"Всички ужасно се страхуват от смъртта, ужасно се страхуват с годините, които се трупат. Не се страхувам от остаряването, от смъртта. Не. Стига да не е болезнена. Въпреки, че, разсъждавайки върху някои случаи и някои неща, които прочетох, тя дори и в най-ужасяващите моменти - то е измислено - ти имаш такъв приток на адреналин в организма, че той сам се обезболява. При всички положения обаче не ми се умира между някакви ламарини", казва Милен в кратко видео, което се върти във фейсбук от вчера и според мнозина е едно от последните интервюта на известния тв водещ.

Всъщност това е откъс от гостуването на Цветков в онлайн шоуто на Даниел Петканов "В играта", което е качено във vbox7 в края на февруари 2018 г. Там Цветков разказва за първата си среща с Петканов преди 10 г. и как скоро след това двамата си стават първи приятели.

Онлайн предаването "В играта с Дани Петканов" започва да се излъчва от 1 февруари 2018 г. и в него той кани популярни личности и ги предизвиква да разказват съкровени неща за себе си под формата на игра. Милен Цветков е гост в четвъртото издание на шоуто на Петканов. Двамата се шегуват, смеят се един на друг, споделят свои тежки моменти.

Видео:

https://www.vbox7.com/play:e624b75ae6