Милен Цветков забравен от последните си две жени

Само първата му съпруга Дана Начева почете паметта на журналиста

През ключалката
11:30 - 07 Май 2024
7170
Милен Цветков забравен от последните си две жени

Четири години след трагичната кончина на Милен Цветков точно на Великден само първата му жена Дана Начева (на основната снимка) почете паметта му. Тя е майка на голямата му дъщеря Калина. Въпреки че се развеждат преди близо 20 години, до последно остават в приятелски отношения.

Дана живее в Холандия, където има второ семейство. Тя обаче не пропусна да си спомни за покойния си съпруг и баща на дъщеря ѝ на черния за тях 19 април, когато през 2020 г. надрусаният Кристиан Николов отне живота на журналиста в брутална катастрофа на столичния бул. „Черни връх“.

„Бащата, приятелят, журналистът, символът на свободата на словото. Провокатор, в постоянен стремеж да задава въпроси и да окуражава тези около него да поставят под въпрос всеки факт. Всеки, който го познаваше, би го нарекъл приятел, може би защото имаше много силно присъствие в момента, стигаше до сантиментална интимност скорострелно", написа Дана за покойния журналист.

Ивета така и не пророни дума за бащата на сина си

Примерът ѝ не бе последван от втората жена на покойния тв водещ Ивета, от която той има син Боян. Бившата масажистка и журналистът живяха щастливо на семейни начала в продължение на само две години. Тя е значително по-млада от него, а възрастовата разлика помежду им се оказала ключова причина за раздялата. Въпреки това те нямаха проблеми, свързани със споделяне на родителството, и до последния си дъх Милен бе изключително всеотдаен баща за сина си Боян, който е вече на 11 години. Майка му избягва публичността и досега не е говорила за загубата на Цветков пред обществото.

Астроложката Милена също не спомена годишнината от кончината на журналиста

Безмълвна за четвъртата годишнина от смъртта на журналиста остана и последната му любов Милена. Астроложката, която издаде книга, посветена на отношенията им няма и година след трагедията, отдавна спря да говори за тв водещия, с когото живееше до смъртта му. Няма обаче нищо против да се появява на малкия екран в предаването на Гала ежеседмично, за да прави нумерологични и астрологични прогнози.