Милена Славова проговори за „Маскираният певец”

Новини
15:38 - 16 Октомври 2020
1747
Милена Славова проговори за „Маскираният певец”

Миналата събота падна още една маска на сцената на „Маскираният певец”. В  образа на Книгата се оказа гласовитата рокаджийка Милена Славова. Каква е била нейната стратегия, за да не я разпознаят зрителите и панелистите?

„Избирах песни, по които да не си личи, че съм аз, но нямаше как да избягам от себе си. Азис ме разпозна по една от уликите, която казваше, че не съм в релси, а един от моите най-популярни клипове е именно на трамвайни релси. Той е доста досетлив и с добър слух и в момента, в който ми каза името и другите детективи започнаха да навързват нещата и ме хванаха”, спомня си певицата.

Милена споделя, че емоциите, които е преживяла в шоуто са били много, но за нея е било истински интересно и различно в сравнение с всичко, което е правила до момента, а също така и ужасно потайно. „Нямах право да казвам на никой. Моето дете ми се разсърди, когато видя, че съм аз, след като си махнах маската. Тя ме подозираше от началото, дори е обсъждала с нейни приятелки, че съм аз. По същия начин и мои близки приятели, въпреки че те не са ми казали нищо, но впоследствие ми споделиха, че дори по движенията и това как си държа микрофона са ме познали”, сподели с усмивка Славова.

Певицата разказа, че обличането на костюма на Книгата е отнемал минимум 10 минути – горната част е била привързана с колани, а отпред и на раменете си е имала подплънки, за допълнителен обем под тогата. Обувките, които е носила, са били с няколко номера по-големи от нейния крак за още по-голяма заблуда.  

Тази година рок иконата Милена празнува 35 години на сцена, но заради пандемията тя е принудена да отложи големия концерт, който е планирала за всички свои фенове и почитатели на рока.