Милиардната империя на Ким се разраства

Кардашиян е една от най-известните жени в света и една от личностите с най-много последователи в социалните медии

Любопитно
22:54 - 30 Март 2023
4586
Милиардната империя на Ким се разраства

Ким Кардашиян е една от най-известните жени в света и една от личностите с най-много последователи в социалните медии (само в Instagram те са над 350 милиона). Освен всичко това обаче Ким е и успешна бизнесдама.

И явно възнамерява да превърна в същата и най-голямата си дъщеря. На името на деветгодишната Норт Уест вече има регистрирани четири търговски марки, като заявленията за тях са подадени в началото на март тази година.

Една от тях е описана като "немедицинска подготовка на кожата, овлажняващи продукти за кожа, лосиони, кремове и почистващи продукти за кожа". Най-вероятно Норт ще пусне собствена козметична линия, насочена към тийнейджъри.

Друга от търговските марки на името на дъщерята на Ким и Кание Уест е описана като "играчки, аксесоари за кукли, кукли, инструменти за рисуване, механични фигурки", което пък предполага, че втората марка ще е за играчки.

Останалите две компании, които евентуално ще реализира Норт Уест, са рекламни услуги и "забавления в сферата на поп културата". Предстои да разберем доколко успешни ще са те. 

От американския Сън припомнят, че Кардашиян регистрира цели 12 марки на името на тригодишния си син Псалм през ноември 2022 г.