Милионерът Хампарцумян зарязал баща си в мизерия

Таткото на банкера се срамувал от него, твърди Гергана Пирозова

Новини
15:29 - 01 Ноември 2022
26722
Милионерът Хампарцумян зарязал баща си в мизерия

Банкерът Левон Хампарцумян, който преди седмица скандализира със становището си, че не е работа на "полуграмотното простолюдие" да се изказва "за" или "против" въвеждането на еврото у нас, е бил в доста сложни отношения с баща си. Това разкрива в своя публикация във Фейсбук бившия театрален критик и съветник на президента Румен Радев по въпросите на културата Гергана Пирозова. Тя дори твърди, че Хампарцумян бил зарязал болния си баща "да живее в мизерия в една стаичка". 

"Сега ще разкажа нещо лично - този милионер, а кой знае дали вече и милиардер, беше зарязал баща си да живее в мизерия в една стаичка. Ще кажете - не знаем дали не са били в тежки отношения. Мне - просто забрави за близките си, докато забогатяваше.

Откъде знам - ами, майка ми, Бог да я прости, беше близка с баща му, който умираше от срам от сина си. Надявам се омазнения банкер да прочете това, да прочете, че много хора знаем и помним, че баща му се срамуваше от него. Пу, и човешки отломъци. А после се чудим как се е стигало до Народен съд, при това не само у нас и не само през 20 век", гласи част от публикацията на Пирозова във Фейсбук. Тя е поместена в социалната мрежа на 29 октомври и досега се радва на 897 реакции.

Гергана Пирозова