Милионерска щерка убита след брутален секс „ала Анита Мейзер“

22-годишната германка Анна Р. задушена с кърпа от 28-годишен полицай

Новини
17:50 - 12 Юни 2019
10868
Милионерска щерка убита след брутален секс „ала Анита Мейзер“

Дъщерята на един от големите немски милионери - Анна Р., е била убита при брутална сексуална игра, по подобие на тази, при която нашенката Анита Мейзер ликвидира партньора си Николай Димов във Варна преди 3 години. 22-годишната германка е била удушена с кърпа от сексуалния си партньор Флориан Т., който е полицай. Трупът на милионерската наследница е намерен в банята на апартамента й в луксозен хотел, съобщи в. "Берлинер Цайтунг". Трагедията се разиграла на 9 април, но случаят стигна до пресата едва сега, когато дело започна.

Прокурорът по делото се опасява, че Флориан може да напусне страната или да извърши ново престъпление, затова поискал той да остане за постоянно в ареста. Според полицията 22-годишното момиче е удушено с кърпа. Нейният приятел, 29-годишният полицай Флориан Т., разказва, че случайно убил Анна по време на диви секс игри. Според прокурора по делото обаче ченгето може би умишлено е ликвидирал приятелката си. 

Анна Р. си прави селфи в банята

Флориан Т. сам се е обадил на полицията сутринта на 9 април и съобщил, че партньорката му лежи мъртва във ваната на луксозен хотел. По думите му, той е удушил милионерската щерка по време на див само-мазо секс, първо с ръце, а след това с кърпа около врата ѝ. Бруталните сексуални игри са били желани и от двамата, именно с тази цел те са се запознали по интернет. Ходили заедно и до Тайланд, където правили групови садо-мазо оргии.

От самото начало те са практикували "еротични игри на робство". Въпреки това единият "е подценил опасността". По време на аутопсията на трупа станало ясно, че в горната част на тялото са открити многобройни наранявания и разрези.