Милко Георгиев: Балъков или карикатурата Бучински са легенди на ЦСКА?!

Това е жалката съдба на несретници, които изпаднали в немотия, пикаят върху името си, заяви бившият шеф на "Армията"

Спорт
09:32 - 21 Октомври 2022
3016
Милко Георгиев: Балъков или карикатурата Бучински са легенди на ЦСКА?!

Бившият шеф в ЦСКА - Милко Георгиев, често се изказва по теми, свързани с клуба. Този път той го стори отново, в профила си във Фейсбук. И нападна легендите на клуба, приписали си това "звание".

Ето и какво сподели Георгиев в среднощен пост:

"От известно време се каня да споделя какво точно си мисля за така наречените легенди на ЦСКА... Нека първо да дефинираме какво точно означава легенда - 99% от вас олицетворяват с тази дума знайни и незнайни, минали през "Армията" играчи!

Легенда в общоприетия смисъл е футболист, допринесъл и завоювал безброй трофеи, играч отдал кариерата си на определен клуб и синоним на слава и успехи.

Гледайки първата снимка се чудя, аз ли нещо не разбирам или планктонът наистина смята, че ИТН?!?!?

От всичките на снимката, виждам само трима шампиони с ЦСКА! Любо, Ради и Геле Рангелов! Любо напуска ЦСКА на 23 г. и има повече голове за чужди отбори, отколкото за ЦСКА! Останалите са всичко друго, но не и легенди!!!

Кой е легенда? Минев ли? Борнусузов ли? Онази карикатура Бучински ли? Или Балъков с нула мача за ЦСКА? Пардон, пропуснах легендата Котев.

Дори това не е жалкото в случая! Тук сме свидетели на нещо съвсем друго - тази снимка олицетворява жалката съдба на несретници, които изпаднали в немотия, са склонни да пикаят върху името си, само и само да могат на 30 число да си вземат заплатата.

И като казвам несретници, не случайно там липсва оперативният директор! Защото, ако оставим моралната му импотентност, то този футболист е истинска легенда на ЦСКА!

Лично в мен тези напъни да се пришият към историята на ЦСКА са смешни, но има и доста малоумници, които възприемат буфосинхронистите от края на града за някакъв вид алтернатива!
Случайно ли не, не беше дадена гласност с кой точно отбор играха мач? Случайно ли най-големите им глашатаи (пишман полковници и т.н.) угоднически си замълчаха пред навеждането в случая?

Не бе, нищо случайно няма! Наближава строежэт и планктонът освен баскетбол и волейбол е готов да отлее приживе статуи на Любезната и Алвеша, само и само правилните сайтове да напишат, че те са нещо си подобно на ЦСКА!

Не автобус, совалка да си купите - все ще сте същата бройка планктон!

Нямам търпение Гришата да построи стадиона и да ви го дава да играете мачовете си там... безплатно!!!

Тогава, мили “легенди”, пак ще сте бедни, но и мразени! Досега бяхте само бедни.

Защото на онзи, дето ви го подава сега, грам не му пука за вас! Тези, дето ви обичаха и ценяха, те вече ви презират!

Ама, видиш ли, баба Рада била обидена - не го били познали на Армията?!?!? Познаха те бе, Ради! Познаха те! Както те познаха и когато отиде при оригинала в Разград! Впрочем, защо не споделиш как се развиха отношенията ви с ЛП тогава?

Втората снимка съм я сложил за собствен кеф!

Олицетворение на това как един полуграмотен, примитивен и безумно глупав индивид, успя за има няма 10 г. да ЕПМ на футбола и държавата!

Лека ви вечер!"