Милко Георгиев: Пияните човечета се наиграха!

Ясно е, че мач ще има, но цялата история си заслужава, заяви бившият директор в ЦСКА

Спорт
17:35 - 13 Ноември 2023
3521
Милко Георгиев: Пияните човечета се наиграха!

"Явно този път пияните човечета се наиграха! Години наред го караха на компромиси - я Фончо ще звънне на някой кмет, я някоя заплаха към някой дребен чиновник и нещата си вървяха! Е, този път се набутаха сами в капана от конюктурни игрички!", заяви Милко Георгиев - бивш административен директор в ЦСКА.

"Сега какво следва? Ако УЕФА реши да изхвърли не само националния отбор, а и клубните от участия в ЕКТ, това ще е логичен завършек на управлението на тези покемони!

Тези, които следят събитията, знаят, че винаги съм смятал, че само някакъв подобен катарзис може да ги изгони от всичко общо с футбола у нас!

Да, вероятно сега ще хвърлят всичката помия, на която са способни, върху Бербатов и екипа му, но хората знаят и виждат за какво иде реч!

Е, Бобка? Изтрезня ли вече? Сега в какъв цикъл си? Лече, нали все си отворен, няма ли да ни заклеймиш пак с някоя от твоите селски хитринки?

Емо, ти ще мъцнеш ли нещо?

Сега ви остана само едно - да кажете ИЗВИНЯВАЙТЕ и дим да ви няма!

Ясно е, че мач ще има! Но цялата история си заслужава!
Честно казано, не виждам драма от неучастие в ЕКТ за някакъв период! Така ще удари по джоба най-вече на мастията, което си е Ок!

По-интересен факт е, че се изпразват сметките на Съюза усилено тези дни - малко ми прилича на подготовка за бягство...

Съвсем е реално 17 ноември да се окаже нова светла дата за бг футбола!".