Милош Крушчич: Скоро головете ще дойдат

Ботев (Пловдив) има добри футболисти и опитен треньор, твърди наставникът на ЦСКА

Спорт
13:48 - 21 Февруари 2020
1757
Милош Крушчич: Скоро головете ще дойдат

Треньорът на ЦСКА - Милош Крушчич, сподели, че очаква труден мач утре срещу Ботев (Пловдив) в София. Сръбският специалист не се съгласи с твърденията, че тимът му се е "запушил" в предни позиции.

"В големите отбори винаги има много национални състезатели. Радвам се, че имаме такива в ЦСКА, винаги ще помогнем на българския национален отбор. Работим, за да има повече българи в стартовия състав. Играят обаче най-добрите, без значение от възраст и националност. Във футбола играят най-добрите.

Ботев (Пловдив) има добри и опитни играчи като Димитър Пиргов и Александър Тонев, имат и опитен треньор. С Локомотив (Пловдив) имаше повече борба, отколкото игра. Ботев стои добре в отбрана, имат изграден стил. Знаем от кои футболисти да очакваме индивидуални неща, заслужават уважение, ще имат респект от нас, но ние знаем целите си и как да победим в този мач.

Тодор Неделев е важен футболист за Ботев, видя се и когато се появи през второто полувреме срещу Локомотив. Той може да реши мач с един удар, има добър ляв крак. Балтанов също е опасен футболист - казах вече, че имат няколко добри играча. Ще видим дали Неделев ще играе, ще обърнем внимание на най-добрите им играчи, нормално е, но основно ще обърнем внимание на нашия отбор.

Не знаех, че Рубен Пинто ще запише мач №100. Това е хубаво, заслужава уважение, показва, че е важен футболист за този отбор, а дали ще подпише нов договор с ЦСКА, не е въпрос, на който аз мога да отговоря. ЦСКА - Ботев също е дерби, има традиция в този мач. Очаквам да се получи добър мач. Ботев също е сред най-добрите отбори в България, очаквам труден мач.

Концентриран съм върху тези футболисти, които имам сега в отбора. Доволен съм от тях. Ще видим относно бъдещи трансфери. Думите на Петър Занев относно нападатели и дали ще се отпушим? Къде сме се запушили? Нямахме голове на лагера. Убеден съм, че головете ще дойдат, въпрос на време е", каза Крушчич.