Милянкова: Стажът ми в кърменето е 8 години

Първите си две деца отгледах, слушайки бабите и напътствията им. Следващите, слушайки само себе си, призна моделката

Нещо за четене
13:23 - 26 Юли 2020
3390
Милянкова: Стажът ми в кърменето е 8 години

"Първите си две деца отгледах, слушайки бабите и напътствията им. Следващите две отгледах, слушайки само себе си. Сега с двете ми малки дъщери, които родих след като навърших 30, го карам малко по-балансирано - оттук и оттам, за да има някакво равновесие", разкри моделката Ирена Милянкова и добави, че стажът й кърмене е общо 8 години. 

"Когато бях на 13 години от Разград ме пратиха в Лондон – това бе голям стрес за мен. Всеки ден ни връчваха списъци с кастинги, на които трябва да идем. Не знаех нищо и следвах момичето с мен. Това разкри актрисата и фотомодел в ефира на Нова тв. 

Запитана кога е разбрала, че ще успее в този бизнес, тя отговори на въпроса с въпрос: "А дали съм успяла?". "Най-голямата ми победа е, че успях да се съхраня. Модата много лесно може да те подхлъзне. Там ти се сервират на тепсия много неща и трябва малко да мислиш, за да можеш да се съхраниш. За това ми помогна моето семейство. Въпреки че много пътувах, винаги се връщах тук заради децата си", каза актрисата.

Милянкова, която е родила първото си дете на 15-годишна възраст, добави: "Родих на много крехка възраст, но аз съм изключение. Не искам да се товаря с тази отговорност и да кажа като популярна личност "Ето, така се случи с мен, последвайте ме". Всяко нещо с времето си. Аз съм много благодарна, че животът ми протече по този начин, но съм изключение". Относно това, че има шест деца, моделката заяви: "Успявам с дисциплина, организираност, добър план на деня, още и още… По-големите ми деца полагат грижи за по-малките, когато се налага.

"С бащите на децата си съм в много добри отношения и се гордея, че успяваме да съхраним т.нар. родителска двойка", уточни тя.