Миню Стайков се оказа антиваксър №1 (ВИДЕО)

Партията на алкохолния бос "Бригада" обяви: "Вирус няма, има пландемия"

Политика
13:02 - 29 Октомври 2021
6763
Миню Стайков се оказа антиваксър №1 (ВИДЕО)

Партията, покровителствана от алкохолния бос и обвиняем в редица дела за пране на пари и укриване на данъци Миню Стайков, "Бригада" повежда въстание срещу... коронавируса, ваксините, сертификатите и тестовете. 

В 30-минутно видео председателят й Арбен Хавальов обяснява, че не го интересува кой ще бъде главен прокурор и дали той "ще принадлежи към Пеевски или Прокопиев", а единствено да спре "пЛандемията". 

"Животът през последната година ни доказа, че в България все още не се е появил Истинския водач на нацията. Но времето е учителя. За да се обедини Нацията ни е нужно да преболедува и да мине през всичките политически язви. Време е политическата класа да разбере, че политика не се прави с думи и харвардски бизнес етикет, а с дела, доказани от достойни лидери", разсъждава още също точещият ДДС като протеже на Миню Стайков.

И допълва за въвеждането на т.нар. "зелени" сертификати: "За мен това е Черен сертификат. Сертификат, който ще почерни българското семейство и бизнес. Ще вкара във вражда родител и дете, полицаи, лекари и държавни служители да наказват своите деца, семейства и близки приятели. Няма да преповтарям фактическата и правна страна на принудителните действия на Правителството като нарушения на Конституцията на Република България, няма да питам Бойко Борисов и Президента Румен Радев дали имат всеки поотделно зависимост от чужди правителства и от Брюксел, защото отговора е ясен. Но ви питам Борисов и Радев – ЗАЩО? ЗАЩО БЕ? Какво не ви стига – пари, власт? Защо се продадохте?". 

Хавальов е категоричен и че няма да се ваксинира, като наред с това твърди, че маските предизвикват пневмонии, впоследствие записани като коронавирусни, че хора горят в пожари, а ги погребват с ковид екзитус, че вирус няма.

Миню Стайков бе кандидат в една от листите на Бригада на миналите избори. Партията успя да привлече едва 2187 гласа.