Мира Добрева заклейми известна куриерска фирма

Топ
13:33 - 12 Декември 2020
16329
Мира Добрева заклейми известна куриерска фирма

Известната телевизионерка Мира Добрева заклейми предколедно една от големите куриерски фирми, опериращи в страната, заради баснословна такса, която са й поискали, за да си вземе доставка.

Добрева обяви, че се е разделила с 20 лева, без да е виновна с нищо, след като вчера не можела да приеме пакета и помолила куриера да го остави, както тя описва: "На 4 крачки от нас". 

„По-бясна не сте ме виждали“, обяви тя във фейсбук. За капак, пратката й била всъщност подарък за Коледа, поръчан от популярната платформа "Оле Мале", която подпомага майки на деца с увреждания. 

„Идвам от Спиди. Получих пратка, която поръчах – неща за Коледа, изработени от майки на деца с увреждания. Мислех че правя нещо добро за майките, а не за „Спиди“. Пратката е от „Оле мале“ за 96 лева. В момента платих 119, защото вчера, когато ми се обади куриер не бях вкъщи, а в ефир в телевизията и казах да я оставят на 4 крачки от нас. Това нещо струва 20 лева без никой да те предупреди. Да бях ги дала на майките щях да бъда един щастлив човек, но на Спиди Не. Не поръчвайте от Спиди.Никога повече Speedy! От Австралия да бях поръчала нещо, по-евтино щеше да бъде! И по-бързо щеше да дойде! Няма да изнудвате хората, ей! Още повече, че покупката е с благотворителна цел! Как не Ви е срам! 24 лева за Майка на дете с увреждания знаете ли какво са?! Маймуни такива!“, ядоса се Добрева.