Миро Боксьора прострелян в главата

Симеонов е имал дългове, вероятно си е теглил куршума сам

Новини
11:29 - 05 Април 2019
2424
Миро Боксьора прострелян в главата

Известният пловдивски спортист Мирослав Симеонов, по прякор Миро Боксьора, е намерен мъртъв в подземен гараж в квартал „Мараша“ в Пловдив. 42-годишният мъж е прострелян смъртоносно в главата, а до тялото му е намерен пистолет.

Вероятно става дума за самоубийство, категорични са пред Lupa.bg ченгетата. Негови познати казват, че Мирослав е потънал в дългове. Преди да се случи драмата изтеглил голям брой бързи кредити от различни места, като не е успял да ги върне.

Боксьора е завършил Спорното училище в Пловдив и последният му адрес е в кв. „Смирненски“. Известен е като хазартна натура, залагал предимно на карти. Има множество криминални прояви, най-вече името му се свързва с кражба на коли. Лежал е в затвори в Доминиканската република и Испания. Преди няколко месеца Миро е загубил баща си. 

Оръжието, с което е прострелян е лично и е законно притежавано.

Боксьора е открит издъхнал, с куршум в главата, тази сутрин в подземен гараж под кооперация на ул. "Братя Миладинови" в Пловдив. Мястото на инцидента е оградено с полицейски линии и целият периметър е отцепен. 

На мястото на произшествието е директорът на пловдивската полиция Атанас Илков, както и екипи на Криминална полиция, патрули от 2-ро РПУ и Криминалистична лаборатория.