Миро пропагандира секта по концертите си (Снимки)

Певецът от години е част от протестантска общност в България – Църква Пробуждане

Новини
15:35 - 22 Декември 2023
21084
Миро пропагандира секта по концертите си (Снимки)

Миро зарадва почитателите си с голям концерт в зала 1 на НДК. Певецът излезе да пее пред феновете си на 21 декември. Дни преди настъпването на Коледа, изпълнителят изпълни най-обичаните си песни, а между тях казваше молитви и завършваше с "Амин!", видя репортер на Lupa.bg.

Концертът "Christmas Edition" е част от турнето “Best of”, което стартира през август от Созопол. Изпълнителят, който бе ментор в "Гласът на България" този сезон, вече обиколи няколко града в страната, където се надяваме, че концертите не са протекли като в НДК. 

Миро с любимия си пастор

Миро от години е част от протестантска общност в България – Църква Пробуждане и не спира да прокламира вярата си. По време на концерта си Миро пусна на видеостената зад него пастор Максим Асенов, който започна да говори за Господ и да казва молитви. 

"Отидох на концерт, не на неделна литургия или на сектантска сбирка. Беше ужасно и си тръгнах" - коментираха разочаровани фенове на певеца. 

Мирослав Костадинов от години е член на съмнителната църква. Достатъчно е да се видят няколко минути от клип, показващ как протичат сбирките и за всеки адекватен човек става ясно, че пробуждането е чисто сектантство. Коментарите в социалните мрежи също препращат в тази насока.

"Аз казах, че праведният е смел като млад лъв", крещи до припадък Максим, докато наивници скандират името му и му ръкопляскат в захлас. Подобни "стимулиращи" реплики валят ежеминутно, а в тях очевидно се припознават и родните звезди, които подкрепят тази пропаганда от официалния й сайт с имената си и стимулиращи мнения за агитация.

"Без никакво съмнение е явление в духовния живот на България. Това е Лидерът, който чаках. Това е моят ментор", гръмко заявява Миро за Асенов, който добре осребрява вярата в Бог. Пасторът показва завиден лайфстайл. Пазарува само маркови дрехи, носи часовник "Ролекс", има охрана и шофьор.

Снимки: Lupa.bg