Миро строи палат за 1 милион в полите на Витоша

Италианска дизайнерска фирма обзавежда новия дом на певеца

Новини
13:33 - 10 Май 2024
424
Миро строи палат за 1 милион в полите на Витоша

Миро от „Каризма“ явно добре е осребрил успешната си музикална кариера. Певецът и съпругата му Ели строят огромна къща за над 1 милион лева в полите на „Витоша”. Изпълнителят на „Гълъбо“ подготвя бъдещия дом вече повече от година, а след 4 месеца семейството очаква да успее да се нанесе.

Двойката купува мястото край София заради чудесната гледка към Витоша. Само за земята Миро е платил 350 000 евро – колкото струва огромен тристаен в столицата.

Певецът наел фирма, която за кратък срок да изпълни проекта му. Атрактивният имот е с площ от 1700 кв.м, къщата вече е вдигната и остават само довършителни работи. Имотът има чудесен двор и с просторна градина и басейн.

Заради лудите цени на имотите, Миро трябвало да осигури повече от 1 милион заради амбициите всичко да е ниво лукс -  пристройки, гаражи и луксозно изпълнение на екстериор и интериор. Певецът избрал и италианска дизайнерска фирма за обзавеждането, като мебелите са по поръчка.

„Още 4 месеца… Стискайте палци!“, написа Миро в Инстаграм. Някои схванаха думите му и като намек, че може би очаква наследник. „Това е най-голямото щастие и най-голямото богатство! Бъдете благословени“, написаха фенове на изпълнителя. Възможно е семейството да бърза с новия  дом тъкмо заради голямата промяна.