Миролюба Бенатова: Хекимян при Цветанка - хич не беше смешно...

Според журналистката сайтът на Би Ти Ви е внимателно прочистен от обслужващи ГЕРБ материали

Политика
13:00 - 06 Октомври 2023
9285
Миролюба Бенатова: Хекимян при Цветанка - хич не беше смешно...

"Цветанка Ризова срещу Антон Хекимян. Единият от двамата изобщо не си дава сметка какво направи с мигновеното прескачане от "своя втори дом - бтв", "в новото си семейство - герб". Tака журналистката Миролюба Бенатова коментира вчерашното интервю на кандидат за кмет на ГЕРБ Антон Хекимян в предаването "Лице в лице" с водещ Цветанка Ризова, излъчвано по bTV - телевизията, чиято публицистика и новини Хекимян доскоро ръководеше.
 
"Това е едно интервю, което не ми доскуча нито за миг. Но не беше весело", пише бившата звезда на Би Ти Ви и Нова и допълва:

"Цветанка Ризова срещу Антон Хекимян. Единият от двамата изобщо не си дава сметка какво направи с мигновеното прескачане от "своя втори дом - бтв", "в новото си семейство - герб".

И понеже г-н Хекимян каза, че всичко било в сайта на бтв и там можели да се намерят всичките му критични въпроси към Борисов, да вметна, че в сайта няма почти нищо от времето преди 2013а година. Прочистен е, така да се каже. Изтрити са стотици репортажи, кратки филми и предавания".