Мис България 2011 празнува 4 години любов

Ваня Пенева и бившия депутат Антони Тренчев са в Италия

Нещо за четене
09:09 - 10 Август 2019
7531
Мис България 2011 празнува 4 години любов

Четири години от връзката си отбелязаха Мис България 2011 Ваня Пенева и бившият депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев¡. Светската двойка посрещна празника си в Италия, и по-точно - край величествените Доломитски Алпи.

Освен на романтика и луксозно вино, двамата се отдадоха на катерене и трекинг из забележителностите на планинския масив. Оттам приключението им продължи към Милано, където миската бе зарадвана с шопинг терапия от своя любим.

„В любовта не е от значение къде отиваш, а с кого пътуваш“, гласи любовното послание на Ваня, отправено към Тренчев в мрежата. Двамата получиха десетки поздравления за годишнината от връзката им и пожелания за сватба.

Пенева и Тренчев определено обичат пътешествията. За четирите години, откакто са заедно, двамата почти обиколиха света. В модните среди се шушука, че масрафите поемала майката на бившия депутат - Илияна Алипиева, която държи над 10 бутика у нас и облича грандами като президентшата Десислава Радева.

В интерес на истината, 30-годишният Тренчев разполага с достатъчно средства и сам да спонсорира воаяжите си. Той е съосновател и изпълнителен директор на NexoBank – първата банка за дигитални активи. За сметка на това, Ваня Пенева към момента няма стабилни доходи