Мис България чака дете от депутат

Стил
15:30 - 23 Декември 2020
5121
Мис България чака дете от депутат

До броени дни любителите на светските хроники ще могат да се радват на поредната новина за новородено бебе на родна миска. Това е Ваня Пенева. За разлика от повечето си колежки напоследък, тя не крие бащата на детето си, което е напът. Напротив – всички знаят, че това е бившият депутат Антони Тренчев, който в момента се занимава с бизнес.

Че Ваня Пенева очаква бебе от Антони, се заговори още през 2018-а. Тогава се понесоха слухове, че родената в Казанлък Мис България 2011 е бременна от бившия народен представител от Реформаторския блок, когото в парламента наричаха Българския Ален Делон. Само че това се оказаха обикновени клюки, които така и не получиха своето потвърждение, пише в. "Уикенд".

Мис България 2011 не афишира връзката с Антони Тренчев, но не я и крие

Сега самата Ваня огласи новината, че ще става майка. Тя публикува в инстаграм своя снимка в напреднала бременност, с която хвърли във възторг родните звезди. На снимката Ваня позира, обвита в развян воал. Под него, изглежда, е гола. Обхванала е корема и гърдите си с ръце. Снимката е черно-бяла и изключително стилна. От нея се вижда, че Мис България най-вероятно вече е в 9-ия месец на бременността и се готви да ражда до дни.

Родните знаменитости веднага се втурнаха да поздравяват Пенева. Първа в списъка бе Наталия Гуркова, която й изпрати виртуални сърчица. Последва я Зейнеб Маджурова, Гери Малкоданска, Никол Станкулова, Теди Велинова, Мария Силвестър, Мис България 2013 Нанси Карабойчева и др. Бъдещата майка отговори на всеки поздрав лично.

За нея се знае, че е с Антони Тренчев вече 5 години. Преди пандемията двамата обикаляха света. След като се отказа от политиката, младият мъж успя да завърти успешен бизнес, така че ще може да осигури спокоен живот на жена си и бебето, което е напът.

Ваня не афишира връзката си с него, но и не я крие. За разлика от доста други популярни дами, които станаха майки в последно време, при нея поне хората не се чудят кой е бащата на бебето.